KAKO KULTNI FULL THROTTLE MOŽE IZGLEDATI U MODERNOM OMOTU!?

Full Throttle je klasična avantura iz sada zatvorenog LucasArtsa, objavljenog 1995. godine. Već smo u ranijem tekstu opisali rad ove nekad velike firme koja je tvorac legendarnih avantura,

a jedina igra u tom smislu koja ih je zaobišla po meni (iako ne po sarkazmu i humoru…) je The Last of Us za koju je najavljen nastavak.

U 2017. godini Double Fine studio najavio je remaster projekta s vizualnim poboljšanjima. Prije nekoliko dana londonska računalno-grafička tvrtka Red Knuckles pokazala je kako može izgledati trenutni remake Full Throttlea. Tim je objavio trailer za potencijalnu igru ​​s trodimenzionalnim okruženjem i modernim vizualnim dizajnom.

Video prikazuje kako se starijim gejmerima poznati glavni lik Ben utrkuje na svom motoru duž ceste u pustinji. Čovjek drži cigaretu u zubima i samouvjereno izjavljuje: ” Nitko me ne može zaustaviti .” Tada glavni junak vidi u daljini stranca kako juri prema njemu u Space Shuttleu koji podiže oblake prašine. Ben je odlučio ne popustiti, prebacio se na sredinu autoceste i ubrzao. Video završava kada se očekuje sudar uz plamteći logo Full Throttlea.

Ideja stvaranja videa pripada dvojici suradnika Red Knucklesa – Ricku Thieleu i Mario Ucciu. Ova ekipa se ističe svojim odličnim animiranim filmovima na TheCGBros YouTube kanalu koji prati mnoge vrhunske računalne animatore svijeta i prikazuje njihove kratke filmiće. Osvrnite se na ono najbolje iz računalno grafičke industrije na ovom odličnom kanalu!

https://www.youtube.com/user/TheCGBro

Autori videa su napisali sljedeći komentar u vezi s njihovim radom: „ Karakter je uspješan kada ga je lako razumjeti, kada nosi u  sebi karizmu i odmah shvaćate suštinu te osobe. Najteže je uzeti glavnog junaka, koji je tako predodređen izgledom, i ažurirati ga bez gubitka duše – pa čak i dodati još nešto od sebe. Mislim da smo ovdje uspjeli ostvariti ovaj podvig . “

Nadam se kako će nas najavljeni remaster Full Throttlea oduševiti kao što je mene oduševila kvaliteta ovog videa!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*